WERKWIJZE - Geboorte & trouwkaarten

 

Offerte 

Het liefst maak ik een afspraak met jullie om wensen door te spreken. Zo komen we samen tot een idee en hebben jullie de mogelijkheid om wat voorbeeld te bekijken en het papiersoort te kiezen. Wil je liever eerst een offerte ontvangen? Dat kan ook! Mail het gewenste aantal kaarten. jouw wensen (denk hierbij aan een bepaalde stijl, kleuren en/of thema) en evt. het formaat naar info@annemijnontwerpt.nl en ik zorg voor een offerte van de kosten. 

 

Ontwerp

Als ik alle wensen binnen heb en je akkoord met de offerte bent gegaan, ga ik aan de slag met het ontwerp. Dit ontwerp ontvang je digitaal. Jullie kunnen hier vervolgens op reageren en je wensen en aanpassingen doorgeven.

 

Proefje en enveloppen + eventuele extra opties

Als jullie helemaal blij zijn met het ontwerp, laat ik een proefdruk maken. Ook is het mogelijk om de enveloppen tegelijk met de proef te ontvangen, zodat jullie deze al kunnen adresseren. Wat ook leuk is, is om een bijpassende sluitzegel bij te bestellen. Dit kan in dezelfde stijl als jullie kaart, in elke vorm en grootte, helemaal naar jullie wens.

 

Definitieve kaart

Wanneer de kaart helemaal naar je zin is, zorg ik dat de definitieve kaart gedrukt wordt. De levertijd van een geboortekaart is ongeveer 1 a 2 dagen (afhankelijk waar ik die dag werk, hoe laat je het aanlevert en of je in de buurt woont of niet). Voor een trouwkaart kan de levertijd iets langer zijn.

Nog een vraag? Of graag een offerte ontvangen, laat het hieronder weten.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.